Τα 10 καλύτερα Android Games

0
290

Παρακάτω θα βρείτε τα 10 καλύτερα android games μαζί με βίντεο από gameplay.

Τα κινητά τηλέφωνα και τα tablets είναι οι βοηθοί μας και πλέον μας συντροφεύουν παντού και πάντα. Αυτά λοιπόν είναι τα καλύτερα Android Games που μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη στιγμή στη συσκευή σας με λειτουργικό της Google, είτε πρόκειται για smartphone, είτε για tablet. Ετοιμαστείτε, καλά κατεβάσματα και καλή διασκέδαση! Όπως θα διαπιστώσετε, τα περισσότερα παιχνίδια για android είναι δωρεάν, ωστόσο θα πρέπει να προσέξετε, καθώς τα όποια DLC τους συνήθως είναι με χρέωση που ξεκινάει από λίγα σεντς και φτάνει μέχρι και αρκετές δεκάδες ευρώ!

Ας ξεκινήσουμε από το νούμερο 10

No 10: Horizon Chase (δωρεάν)

Μπορεί να λατρεύουμε τα παιχνίδια με ρεαλιστικά γραφικά, ωστόσο στην περίπτωση του Horizon Chase έχουμε ένα game με καρτουνίστικο ύφος, από το οποίο όμως δεν λείπει το fun factor. Κινηθείτε σε πολύχρωμα επίπεδα και προσπεράστε τους αντιπάλους σας!

No 09: PUBG Mobile (δωρεάν)

Το παιχνίδι θεσμός που γνωρίσαμε σε κονσόλες, προσφέρεται και για κινητά και tablets με λειτουργικό Android. Αγωνιστείτε με άλλους 99 παίκτες με τον ίδιο στόχο και με μοναδική δυσκολία στο πως να προσαρμοστείτε στα δεδομένα των εντολών με την οθόνη αφής.

No 08. Pro Evolution Soccer 2019 (δωρεάν)

Το Pro Evolution Soccer μπορεί να έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία στην αγορά των videogames, ωστόσο κάνει φιλότιμες προσπάθειες. Σε αυτές εντάσσεται και η περσινή κυκλοφορία που πραγματικά είναι από τα καλύτερα ποδοσφαιράκια που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή σε κινητό και tablet.

No 07. The Elder Scrolls: Blades (δωρεάν)

Βασισμένο στην δημοφιλή σειρά The Elder Scrolls, το The Elder Scrolls: Blades είναι ένα παιχνίδι προσαρμοσμένο στα δεδομένα κινητών και tablets με οθόνη αφής. Είναι free to play και ακολουθεί τα γεγονότα των Blades, των κορυφαίων agents της Αυτοκρατορίας που έχουν καταλήξει στην εξορία.

No 06. Harry Potter: Wizards Unite (δωρεάν)

Μετά την τεράστια επιτυχία του Pokemon Go, ήταν θέμα χρόνου να δούμε κάτι αντίστοιχο από άλλη εταιρεία. Το Harry Potter: Wizards United μπορείτε να κάνετε spells, να κινηθείτε μεταξύ σημείων και θα πρέπει να προσπαθήσετε να σώσετε τον κόσμο από τις εχθρικές μονάδες.

Στην μέση της λίστας με τα 10 καλύτερα android games είναι το

No 05. Fortnite (δωρεάν)

Ένα από τα πιό δημοφιλή παιχνίδια στον κόσμο, γνωστό για την άμεση δράση του. Κατεβάστε το από το επίσημο site της Epic Games και μπείτε στον μαγικό κόσμο του battle-royale game που είναι γεμάτος χρώματα και στρατηγική.

No 04. Super Mario Run (δωρεάν)

Ένα παιχνίδι για τους φίλους του Super Mario και όχι μόνο. Προσπαθήστε να κινήσετε τον χαρακτήρα με απλές εντολές μέσα στους κόσμους, να συλλέξετε νομίσματα και να κάνετε τον ταχύτερο χρόνο. Το Super Mario Run έφτασε επιτέλους και στο Android!

No 03. Linn: Path of Orchards (δωρεάν)

Μια πανέμορφη μίξη στοιχείων platform και puzzle. Προσπαθήστε να διασχίσετε όλες τις διαθέσιμες πίστες χωρίς να πέσετε κάτω. Και αν σας φαίνεται εύκολο, σκεφτείτε πως το επίπεδο αλλάζει εκεί που δεν το περιμένετε και μπορείτε να χάσετε ζωή…από το πουθενά.

No 02. Pac-Man (δωρεάν)

Ένα από τα πιο δημοφιλή games όλων των εποχών είναι εδώ και μπορεί να προσφέρει άπειρες ώρες διασκέδασης και σε συσκευές με λειτουργικό Android. Απολαύστε το στην αρχική του μορφή, μαζί με νέο υλικό που το φέρνει πιο κοντά στη σύγχρονη εποχή.

Και για το 1ο από Τα 10 καλύτερα android games έχουμε το:

No 01. The Cave (€3,33)

Από τα πλέον αγαπημένα παιχνίδια των κατόχων κινητών, με την υπογραφή της Double Fine Productions. Μια εξαιρετική ιστορία και ήρωες στους οποίους δανείζουν τις φωνές τους αγαπημένοι ηθοποιοί, όπως οι Elijah Wood, Jack Black και Masasa Moyo. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για κονσόλες και είναι πλέον διαθέσιμο και για κινητά και tablets με λειτουργικό Android.

 

ΠΗΓΗ: citynight.gr