Την Παρασκευή ξεκινά το πολυαναμενόμενο Call of Duty Modern Warfare

0
327

Την Παρασκευή το βράδυ διαθέσιμο

Εκατοντάδες χιλιάδες gamers ανα τον κόσμο προετοιμάζοναι για το Modern Warfare, το οποίο επιστρέφει στην παλιά καλή γνώριμη λογική του! Η πιο γνωστή σειρά του Call of Duty έρχεται με το Call of Duty®: Modern Warfare® το οποίο είναι μια μοναδική περιπέτεια, που σχεδιάστηκε από την αρχή με νέα μηχανή γραφικών. Οσοι το έχουν κάνει pre-order έχουν διαπιστώσει πως το παιχνίδι έχει ήδη κατέβει στις κονσόλες και στα pc τους και είναι έτοιμο να ξεκινήσει, ωστόσο αυτό θα γίνει την Παρασκευή.

Στη νέα συναρπαστική ιστορία single player, θα αναλάβετε μοναδικές αποστολές και θα επιλέξετε ήρωες από διεθνείς ειδικές δυνάμεις αλλά και μαχητές της ελευθερίας ενώ θα μεταβείτε σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις και εκτάσεις της Μέσης Ανατολής. Η ιστορία δε τελειώνει με αυτά, καθώς στο Call of Duty: Modern Warfare, προβλέπεται και η online εμπειρία με το κλασικό multiplayer ή squad-up και co-op με πολλές νέες λειτουργίες που θα είναι διαθέσιμες σε όλους. Επιπλέον ο νέος τίτλος Call of Duty®: Modern Warfare® θα υποστηρίζει cross-play ανάμεσα σε PC και κονσόλες!

Αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα μηχανή γραφικών θα προσφέρει μία εντυπωσιακή και φωτορεαλιστική εμπειρία ενώ ο ήχος θα έχει υποστήριξη Dolby Atmos.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TRAILER

TRAILER I

TRAILER II

TRAILER III

TRAILER IV

 

ΠΗΓΗ: thebest.gr