Το μεγάλο «ευχαριστώ» του Δώνη στους παίκτες: «Ήσασταν απλήρωτοι και βάλατε πλάτη»

0
304

Τους παίκτες του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε ο Γιώργος Δώνης, για την υπομονή που επέδειξαν στο θέμα των πληρωμών. Παράλληλα τους ξεκαθάρισε πως δεν ξεχωρίζει κανέναν, ενώ παραδέχθηκε πως η χρονιά αυτή θα είναι πολύ δύσκολη…

Πριν την προπόνηση της Τρίτης (29/10) ο τεχνικός του «τριφυλλιού» μίλησε στους ποδοσφαιριστές, αλλά και στο υπαλληλικό προσωπικό, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για τη στάση που επέδειξαν ενώ καθυστερούσαν οι πληρωμές τους.

«Εδώ και καιρό ήθελα να σας μιλήσω, αλλά όλο κάτι γινόταν και δεν το έκανα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους εσάς, διότι στο διάστημα που η ομάδα πέρασε δύσκολα κι αναφέρομαι στο θέμα των πληρωμών, εσείς βάλατε πλάτη, έστω κι αν ήσασταν απλήρωτοι.

Ο στόχος μου και του Νίκου (σ.σ. Νταμπίζα) ήταν να επέλθει η κανονικότητα στις πληρωμές, κάτι που έγινε κι εκτιμώ ότι αυτό θα συνεχιστεί στο οικονομικό κομμάτι έως ότου ο Παναθηναϊκός εκεί που αξίζει και εκεί που θέλουμε όλοι.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το χρονικό διάστημα ήταν δύσκολο. Έμπαινα και έβλεπα σκυμμένα κεφάλια. Υπήρχαν άνθρωποι που ήξεραν ότι δεν θα πληρωθούν και ήταν εδώ, έδιναν και την ψυχή τους και όλοι αυτοί έβαλαν πλάτη και τους αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμάς. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως από εδώ και πέρα οι πληρωμές θα συνεχίζονται κανονικά όπως συμβαίνει το τελευταίο διάστημα».

Στη συνέχεια ο 50χρονος προπονητής απευθύνθηκε μόνο στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι δεν ξεχωρίζει κανέναν, ενώ τους ζήτησε να έχουν θετική ενέργεια για να αντιστραφεί το κλίμα.

«Καταλαβαίνω ότι όλοι θέλουν να παίζουν. Εγώ δεν έχω κάτι με κάποιον παίκτη, τους αγαπώ όλους το ίδιο. Κάποιος μπορεί να παίζει και κάποιος όχι. Μπορεί και εγώ να κάνω κάποια λάθη αλλά αυτό που θέλω απ’ όλους σας είναι να μην υπάρχει κάτι αρνητικό και να μεταφέρετε θετική ενέργεια στην ομάδα έτσι ώστε όλοι μαζί να πάμε από εδώ και πέρα καλύτερα. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και θα πρέπει το κάθε ματς να το βλέπουμε ξεχωριστά», είπε μεταξύ άλλων ο Δώνης.

 

 

ΠΗΓΗ: politis.com.cy