Το τζάμπολ κι η τηλεοπτική μετάδοση με Ζενίτ

0
280
EUROLEAGUE / ЁϠ- Q͉́ ̉ˁ͏ (֙ԏÑVɁ: ȁ́ӇӠć̏ЏՋϓ / EUROKINISSI)

Ζενίτ – Παναθηναϊκός: Στην Αγία Πετρούπολη δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague αντιμετωπίζει τη Ζενίτ σε ένα αγώνα, ο οποίος αν και είμαστε ακόμα στην αρχή φαντάζει τελικός.

Οι «πράσινοι» μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από τη Βιλερμπάν στη Γαλλία και την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, βλέπουν στο συγκεκριμένο αγώνα ως ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή.

Με νίκη οι «πράσινοι» θα αφήσουν πίσω τους τις δύο ήττες στο νήμα, ενώ σε περίπτωση νέας απώλειας τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα, τη στιγμή που ακολουθεί η πρώτη «διαβολοβδομάδα» με δύο παιχνίδια κόντρα σε Χίμκι, πάλι στη Ρωσία (29/10) και Εφές (31/10) εντός έδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Αργύρης Πεδουλάκης δε θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία, Νίκο Παππά, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του. Από τη μεριά της η Ζενίτ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Εβγκένι Βορόνοφ, καθώς ο έμπειρος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο αστράγαλο και δε θα είναι διαθέσιμος.

Ο Ουκρανός, Μπόρις Ρίζικ, ο Φινλανδός, Πέτρι Μάντιλα, και η Γερμανίδα, Άν Πάντερ, ορίστηκαν να διευθύνουν τη σημερινή αναμέτρηση.

Τέλος, η αναμέτρηση Ζενίτ – Παναθηναϊκός θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό Novasports1, ενώ το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 20:00.

 

ΠΗΓΗ: olaprasina1908.gr