«Τρελαμένος» για να παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Ολιβέιρα

0
297

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, καθώς ο τραυματισμός που είχε υποστεί στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης τον έθεσε εκτός «μάχης».

Ο Πορτογάλος φορ υπέστη μια βαριάς μορφής θλάση που μέχρι και το ματς με τον Παναιτωλικό τον ταλαιπώρησε αρκετά. Ο παραπάνω τραυματισμός φαίνεται πως ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ο οργανισμός του έμπειρου στράικερ έχει ανταποκριθεί στη θεραπεία που ακολούθησε όλο αυτό το διάστημα, ο παίκτης νιώθει το πόδι του καλά και μοιάζει αποφασισμένος να επιστρέψει στη δράση την Κυριακή (29/9, 19:30) στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ο Ολιβέιρα σημείωνε σε όποιον επικοινωνούσε μαζί του πως θα το ξεπεράσει πιο σύντομα από το αναμενόμενο και θα δώσει το παρών στο μεγάλο παιχνίδι που έρχεται. Ένα παιχνίδι που θέλει να ζήσει από… μέσα, παίζοντας μπροστά σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ.

Η «δίψα» του Ολιβέιρα να αγωνιστεί την Κυριακή είναι τεράστια και αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που όλα δείχνουν πως θα τα καταφέρει. Ο Πορτογάλος άσος προφυλάχθηκε αυτές τις μέρες, προκειμένου να μην καταπονηθεί, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο Νίκος Κωστένογλου υπολογίζει πολύ στην παρουσία του Ολιβέιρα την Κυριακή. Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει πόσο διαφορετικοί μπορεί να δείξουν επιθετικά οι κιτρινόμαυροι με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στη σύνθεσή τους σ’ ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό με τους ασπρόμαυρους. Εφόσον ο Ολιβέιρα είναι καλά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα βρεθεί απλά στην αποστολή του αγώνα, αλλά θα πάρει και φανέλα βασικού.

 

ΠΗΓΗ: real.gr