Βόμβα Φαν’τ Σιπ στην Εθνική – Αυτόν κάνει Έλληνα – “Από τα καλύτερα μπακ στην Αγγλία”!

0
343

“Θα πάρει τη φανέλα σπίτι του”. Ανάλυση “ειδικού” στο sportdog.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Τζορτζ Μπάλντοκ, που βρίσκεται κοντά στο να λάβει πρόσκληση για να συμμετάσχει στα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας, ο βαθύς γνώστης τού αγγλικού ποδοσφαίρου, Αντώνης Τσούτσης.

Τον χαρακτήρισε στο sportdog ως έναν από τους καλύτερους μπακ-χαφ που έχουν εμφανιστεί στα αγγλικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια, ξεκαθάρισε ότι αν έρθει θα είναι για να πάρει στο σπίτι τη φανέλα του βασικού, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι δύσκολα θα ερχόταν στη χώρα μας για να αγωνιστεί σε ελληνικό σύλλογο.

“Παίζει όλη την πλευρά – Θα πάρει στο Σέφιλντ τη φανέλα του βασικού”

“Αν έρθει στην Εθνική ομάδα θα είναι για βασικός! Είναι μπακ-χαφ, παίζει όλη την πλευρά, είναι πάρα πολύ καλός. Έρχεται για βασικός, δεν έρχεται για λύση επιπλέον στην άμυνα. Ο προπονητής της Σέφιλντ παίζει με 3 κεντρικούς αμυντικούς, και ο Μπάλντοκ είναι σχεδόν μόνιμος στην 11άδα”, σχολίασε αρχικά στο sportdog ο Α. Τσούτσης και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

“Είναι πολύ γρήγορος, και αμυντικά είναι καλός και επιθετικά μοιράζει παιχνίδι, έχει πολύ καλή τακτική παιδεία. Αν μου έλεγες ότι ενδιαφέρεται κάποια ομάδα στην Ελλάδα για να τον αποκτήσει, θα ήταν δύσκολο. Αλλά για την Εθνική είναι άλλο πράγμα, είναι καλύτερος από όσους υπάρχουν στα δεξιά, θα πάρει στο Σέφιλντ τη φανέλα του βασικού της Εθνικής”.

” Έχει καλά τρεξίματα – Από τα καλύτερα μπακ στην Αγγλία”

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει το στιλ του κάποιον παίκτη που να αγωνίζεται στην Ελλάδα, για να γίνει πιο κατανοητή η εικόνα του;

“Θυμίζει τον Ινσούα, αν και δεν είναι τόσο σκληρός και διαθέτει πολύ καλύτερα πνευμόνια. Μπορεί να τον δεις στο αντίπαλο σημαιάκι του κόρνερ, για παράδειγμα. Αλλά είναι καλύτερος αμυντικά από τον Ινσούα. Είναι ένας αμυντικογενής Λημνιός, με τρομερά τρεξίματα”.

Τι άλλο θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε για τον Μπάλντοκ;

“Δεν παίζει σε ομάδα που έχει το εύκολο γκολ, παίζει σε ομάδα που είναι χτισμένη πάνω στην άμυνα και είναι ξεκάθαρα παίκτης του προπονητή. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα  μπακ-χαφ που έχουν αγωνιστεί στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Αμυντικά θα ανεβάσει την Εθνική η παρουσία του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα”.

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: sportdog.gr