«Βόμβα»! Συνελήφθη πρώην άσος μεγάλης ελληνικής ομάδας για διακίνηση ναρκωτικών!

0
318

Σάλος έχει ξεσπάσει με τα μπλεξίματα γνωστού ποδοσφαιριστή με έντονο… ελληνικό παρελθόν.

Πρώην ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας, με σπουδαία καριέρα στη χώρα μας και βιογραφικό συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην ποδοσφαιρική κοινότητα, με τα ΜΜΕ να τονίζουν πως ο ποδοσφαιριστής κατείχε ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, ενώ οι Αρχές προχώρησαν και στην κατάσχεση ακόμα και όπλων.

Διαβάστε για ποιον πρόκειται και λεπτομέρειες τις υπόθεσης στην παρακατώ photo gallery του Onsports.gr.

Σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα, καθώς πρώην παίκτης μεγάλης ελληνικής ομάδας, συνελήφθη για τη συμμετοχή του σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο συγκεκριμένος είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης και διακίνησης ναρκωτικών και συνελήφθη μαζί με ακόμη 20 άτομα, μεταξύ αυτών και ο αδερφός του!

Τα ΜΜΕ σημειώνουν πως είχε ηγετική θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα, γι’ αυτόν τον λόγο η επιχείρηση ονομάστηκε Maskoke (!). Η Αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση ενός τόνου χασίς αλλά και όπλων.

Μιλάμε φυσικά για τον Σέρχιο Κόκε, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, που με τη φανέλα των κιτρίνων πραγματοποίησε 141 συμμετοχές έχοντας κι 31 τέρματα.

 

 

 

ΠΗΓΗ: onsports.gr