Χάρης Ρώμας: «Επιδιώξαμε να κάνουμε ένα παιδί, αλλά…» (Videos)

0
334

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στη βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου και όπως ήταν φυσικό, οι ρεπόρτερ που βρέθηκαν στην εκκλησία τον ρώτησαν για το θέμα παιδί.

«Τώρα πια δεν θα ήθελα να κάνω παιδί. Δεν είναι όλοι για να κάνουν παιδί. Ήμουν παντρεμένος και θα είχαμε κάνει παιδί, απλώς δεν έγινε. Το επιδιώξαμε, αλλά η κύηση ήταν ατυχή», εξομολογήθηκε ο Χάρης Ρώμας.

«Στο Καφέ της Χαράς υπάρχει χώρος για όλους τους ηθοποιούς που ήταν τότε. Αλλά επειδή η προτεραιότητα είναι το σενάριο και το εννοώ αυτό κι έτσι πρέπει να είναι, όλα γίνονται βάσει σεναρίου. Αυτό που πιστεύουμε εγώ και η Άννα Χατζησοφιά ότι πρέπει να είναι καλό για να κάνει επιτυχία και να είναι ωραίο και να μας αρέσει εμάς πρώτα απ’ όλα… Και βεβαίως αν αρέσει σε εμάς πιστεύω έχει μεγάλες πιθανότητες να αρέσει και στον θεατή μας… Για να πατήσεις στο παλιό αυτό που αγαπούν, αλλά να είναι και ανανεωμένο, με αυτό το κριτήριο έγινε κι έτσι επιλέγονται οι ηθοποιοί. Ο συγγραφέας δεν μπορεί να είναι όμηρος κανενός ηθοποιού», είπε για το Καφέ της Χαράς.

 

ΠΗΓΗ: topontiki.gr