Κ.Γρηγοριάδης: Η 16χρονη κόρη μου δέχθηκε χυδαιότατη σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ

0
344

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Οι Αταίριαστοι», βρέθηκε καλεσμένος ο Κλέων Γρηγοριάδης, ο οποίος προχώρησε σε μια καταγγελία.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΜέΡΑ25, η 16χρονη κόρη του δέχθηκε χυδαία σεξιστική επίθεση από άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια. Μάλιστα, επισήμανε ότι ανάλογα περιστατικά «συμβαίνουν συστηματικότατα, δεν είναι η πρώτη φορά».

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κλέωνα Γρηγοριάδη:

«Η κόρη μου πριν από δύο εβδομάδες πέρναγε το απόγευμα από την πλατεία Εξαρχείων, όπως πιστεύω ότι έχει δικαίωμα -και όπως ο πρωθυπουργός έχει εγγυηθεί ότι θα μπορούν να κάνουν οι πολίτες από δω και πέρα που κυβερνά αυτή η κυβέρνηση- και δέχτηκε σεξιστική επίθεση, χυδαιότατη.

Η κόρη μου είναι 16 ετών και δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στον πατέρα της, μιλώντας για μέρη του σώματός της. Άνδρας των ΜΑΤ, από κλούβα, της είπε “αν ξανάρθει από δω θα σου ξεσκίσω τη μου…”», είπε ο βουλευτής.

Όπως είπε ο κ. Γρηγοριάδης, έχει κάνει ήδη σχετική καταγγελία. Στο πάνελ, μαζί με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΜέΡΑ25 καθόταν και ο Βασίλης Ντούμας, πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, ο οποίος δήλωσε πως «εάν είναι επίσημη και εφόσον είναι επώνυμη, θα πρέπει να διενεργηθεί αντίστοιχη έρευνα, για να δούμε ποιος το είπε αυτό». «Κανένας δεν είναι σύμφωνος με τέτοιοιυ είδους συμπεριφορές. Τις καταδικάζουμε», πρόσθεσε.

 

 

ΠΗΓΗ: flashnews.gr