Έπαιξε με την φωτιά αλλά κέρδισε ο Παναθηναϊκός

0
299

Διά πυρός και σιδήρου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα σήμερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, μετά από κακή απόδοση και μπόλικη αφέλεια και άγχος μέχρι το φινάλε.

Το VAR ήταν αυτό που έπαιξε τον δικό του ρόλο στο παιχνίδι με τις ορθές αποφάσεις στο 7 (πέναλτι) και στο 94 (ακυρωθέν γκολ Μπαράλες).

Οι «πράσινοι» δεν έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην κατοχή της μπάλας (51-49%) αλλά στην ορθολογική διαχείριση του γρήγορου γκολ, ελέγχοντας πάντως πλήρως το ρυθμό του ματς στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας βγήκε μπροστά με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ρυθμός του αγώνα με φάσεις και στις δυο εστίες. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει στις νίκες και να φτάνει στους 16 βαθμούς. Η ομάδα της Αρκαδίας έμεινε για πέμπτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήματος χωρίς νίκη

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβιάννης(88′ Κολοβέτσιος), Μπουζούκης(79′ Κολοβός), Μακέντα, Περέα(61′ Καμπετσής)

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μαρτίνεθ(80′ Ινγκλέσιας), Ματρικάρντι, Σουάρεθ(60′ Σαντόγια) Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χαουρέγκι( 67′ Κρέσπι), Καπίγια, Μ.Φερνάντεθ, Λ.Φερνάντεθ, Μπαράλες.

 

 

ΠΗΓΗ: arenafm.gr