GNTM 2: Η εξομολόγηση της Μπίτα από το Ιράν – «Ήρθα στην Ελλάδα μέσα σ’ ένα σακί από πατάτες»

0
318

Η εξομολόγηση του μοντέλου που πέρασε από τις οντισιόν

Μπορεί η πανύψηλη Μπίτα από το Ιράν να μην πήρε το «ναι» στην οντισιόν του GNTM 2, από την οποία πέρασε, ωστόσο έκανε αίσθηση με το παρουσιαστικό της, τις δεξιότητές της και την καταγωγή της.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» και τη Μαίρη Αρώνη, η Μπίτα, που διατηρεί το δικό της καφέ, εξομολογείται ότι έφτασε στη χώρα μας μέσα σ’ ένα σακί από πατάτες.

«Θυμάμαι ότι ήρθα  μέσα σε ένα σακί με πατάτες και η αδερφή μου το ίδιο και η μαμά μου περπατούσε. Ήρθαμε έτσι όπως μπαίνουν στη χώρα. Ήμουν πρόσφυγας. Ο μπαμπάς μου ήταν Χριστιανός, εκεί είναι μουσουλμανική χώρα. Μου έχουν στείλει στο Instagram πάρα πολλά κορίτσια από τη δικιά μου εθνικότητα και μου λένε «μπράβο, μας έχεις κάνει υπερήφανες». Ένα κορίτσι από το Ισλάμ είναι πολύ δύσκολο να ακολουθήσει αυτόν τον χώρο. Το καθεστώς εκεί είναι πάρα πολύ αυστηρό, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις κάτι τέτοιο, ακόμα και να τολμήσεις να κάνεις κάτι τέτοιο είναι… θάνατος»!

Η νεαρή υποψήφια τόνισε, μάλιστα, ότι δεν μοιράστηκε την προσωπική της αυτή ιστορία στη διάκρεια της οντισιόν της, γιατί δεν ήθελε να επηρρέασει την κρίση των κριτών.

Παρακολουθήστε την εξομολόγηση της Μπίτα από 42.31 του video:

 

ΠΗΓΗ: peoplegreece.com