GP ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ: Pole position για Verstappen και Red Bull

0
305

ΕΝΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ VERSTAPPEN ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ. 

  •  ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ

Μία εξαιρετική εμφάνιση έκανε σήμερα το απόγευμα στο Γκραν πρι της Βραζιλίας ο Max Verstappen, καταφέρνοντας να κάνει μία εξαιρετική εμφάνιση, κερδίζοντας για πρώτη φορά την pole position στον συγκεκριμένο αγώνα και την δεύτερη pole στην καριέρα του .

Πίσω του στην διαδικασία των κατατακτήριων τερμάτισε ο Vettel ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε μόλις την τελευταία στιγμή ο Hamilton με την Μercedes. Ο Leclecr με την άλλη Ferrari βρέθηκε στην τέταρτη θέση, όμως θα εκκινήσει από την 14η θέση, λόγω ποινής που έχει δεχθεί για αλλαγή κινητήρα.

Έτσι την θέση του δίπλα στον Hamilton θα πάρει ο Bottas, ενώ πίσω τους θα βρεθούν οι Albon με Red Bull, Gasly με Toro Rossoμ Grosjean με Haas, Raikkonen με Alfa Romeo και Magnussen με Haas (στην δέκατη θέση ο Norris που θα ανέβει μια θέση λόγω τιμωρίας Leclerc).

Εν αναμονή ενός πολύ ενδιαφέροντος αγώνα αύριο, όπου οι Red Bull και οι Mercedes φαίνεται να έχουν ένα πλεονέκτημα, με την Ferrari, παρά τον δυνατότερο κινητήρα όλων, να μην έχει την βοήθεια από την αεροδυναμική του μονοθεσίου να σταθεί δίπλα τους.

 

 

ΠΗΓΗ: caranddriver.gr