Ο γιατρός του Σουμάχερ αποκαλύπτει πόσο έχει αλλάξει ο πρωταθλητής μετά το ατύχημα

0
325
Former Ferrari driver Michael Schumacher of Germany looks on during the qualifying session for the Italian F1 Grand Prix race at the Monza racetrack in Monza, near Milan, in this September 13, 2008 file photo. REUTERS/Alessandro Bianchi/File Photo

Δεν μοιάζει καθόλου με τον πρωταθλητή που θυμόμαστε.

Ως πολύ διαφορετικό και καταβεβλημένο περιέγραψε τον Μίκαελ Σουμάχερ ο Ιταλός νευροχειρουργός Nicola Acciari, που εργάζεται στο νοσοκομείο της Μπολόνια/

«Είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αγωνιστικές πίστες», είπε Nicola Acciari σύμφωνα με τη Daily Mail.

«Θα πρέπει να φανταστούμε ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε στις πίστες της Formula 1, με μία αλλοιωμένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή, εξαιτίας του τραύματός του στο κεφάλι», σημείωσε μιλώντας στο Diario Uno.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται στη βίλα του στη Γενεύη, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Κορίνα και τα δύο τους παιδιά.

Είναι μάλιστα οι πρώτη φορά που έρχονται στο φως τόσες λεπτομέρειες για την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2013 όπου έγινε και το ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, δεν έχει βγει καμία φωτογραφία με τον πρώην πρωταθλητή της Formula 1.

 

 

 

ΠΗΓΗ: tanea.gr