Καλαϊτζής στο PAOK24: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

0
368

Ο 22χρονος πολίστας εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν

«Με το που ήρθα στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ομάδας και οι συμπαίκτες μου, με έκαναν να αισθανθώ σαν στο σπίτι μου…».

Στη Χίο με στόχο να πανηγυρίσει τη δεύτερη νίκη της σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 βρίσκεται η ανδρική ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ.

Η ψυχολογία στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι ανεβασμένη μετά την εντός έδρας νίκη με τον Παναθηναϊκό με τον Γιώργο Καλαϊτζή να αναφέρεται τόσο στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» όσο και σε αυτή με την Χίο, λέγοντας:

«Όταν στην πρεμιέρα δεν έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα και τα πράγματα δεν πάνε όπως τα έχεις σχεδιάσει είναι λογικό μέσα στην εβδομάδα να κοιτάξεις να διορθώσεις τα λάθη που έκανες. Ήμασταν πιο σοβαροί, πιο συσπειρωμένοι και παρά το γεγονός ότι πήραμε μία ευρεία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό έχουμε ακόμη πολλά να διορθώσουμε κυρίως αμυντικά, γιατί τα δέκα γκολ που δεχτήκαμε είναι μεγάλος αριθμός. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο εξελίχθηκε το ματς έδωσε τη δυνατότητα και σε νεαρούς αθλητές να πάρουν χρόνο συμμετοχής, οπότε μπορεί εν μέρει να δικαιολογήσουμε τον αριθμό αυτό.

Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης, παιχνίδι με το παιχνίδι θα δείξουμε ακόμη καλύτερο πρόσωπο, γιατί μας λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αφού δε δώσαμε φιλικές αναμετρήσεις και ξεκινήσαμε κατευθείαν τη σεζόν με τα επίσημα. Πάμε στη Χίο για να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Οι στόχοι μας είναι διαφορετική με τον αντίπαλο μας και θέλουμε να έχουμε έξι βαθμούς σε τρία παιχνίδια και να κοιτάξουμε με πιο καθαρό μυαλό τη συνέχεια».

Ο Γιώργος Καλαϊτζής κατέθεσε στο PAOK24 την άποψη του και για τους νέους κανονισμούς που έχουν ενταχθεί από τη νέα σεζόν στο πόλο:

«Η αλλαγή των κανονισμών έχει επηρεάσει και τους αθλητές και τους προπονητές και τους διαιτητές, αλλά θεωρώ πως το άθλημα γίνεται πιο γρήγορο, επιβιώνει ο καλύτερα προπονημένος, επομένως μέσα από την προπόνηση είναι στο χέρι μας για το πώς θα εμφανιζόμαστε. Είναι καθαρά θέμα δουλειάς».

Για τα συναισθήματα του μετά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, αλλά και το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στον κόσμο της ομάδας, σχολίασε:

«Με το που ήρθα στο σύλλογο αισθάνθηκα σαν στο σπίτι μου. Ήταν ωραίο συναίσθημα το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι που δώσαμε στη σεζόν, με τον κόσμο να έρχεται στην κερκίδα. Ελπίζω και στη συνέχεια της σεζόν να τους έχουμε δίπλα μας».

Τέλος, για την προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος με τα τμήματα υποδομής του, είπε:

«Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί με τα τμήματα υποδομής και τα επόμενα χρόνια θα στελεχώσουν αυτοί οι αθλητές την πρώτη ομάδα. Ήδη κάποιοι από αυτούς παίρνουν ευκαιρίες και χρόνο και στην Α1 και είναι εξίσου μία προσπάθεια που γίνεται στο σύλλογο οι πιο έμπειροι αθλητές να μυήσουν τους νεαρότερους σε ηλικία».

 

ΠΗΓΗ: paok24.com