“Κιτρινόμαυρη” καταιγίδα με ντόρτι στον Βόλο

0
334

Φανταστικός ο Άρης χτες το απόγευμα στο «Κλ. Βικελίδης», πήρε… παραμάζωμα τον ΝΠΣ Βόλος και «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο, όταν προηγήθηκε με 3-0, για να πάρει τη νίκη με 4-0 τελικό σκορ, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο του, που είδε το «καλό» πρόσωπο της ομάδας που υποστηρίζει.

Μπήκαν σαν δαιμονισμένοι οι παίκτες του Άρη, με ηγετική μορφή τον Μπρούνο Γκάμα, αλλά και σε εξαιρετική κατάσταση τους Ιντέγε, Φετφατζίδη, Λάρσον, που έκαναν φοβερή δουλειά από τη μέση και μπροστά, δημιουργώντας ένα «μαγικό τετράγωνο» και προσφέροντας ουσία και θέματα στους φιλάθλους.

Αυτή ήταν η καλύτερη φετινή εμφάνιση του Άρη, που προηγήθηκε στο 12΄με τον Ιντέγε και στο 24’ έγραψε ο ίδιος παίκτης με εξαιρετικό πλασέ το 2-0, εκεί όμως που ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι και εξανεμίστηκαν οι ελπίδες του Βόλου για κάτι θετικό, ήταν στο 30΄, όταν ο Μπρούνο Γκάμα «χόρεψε» τον Ντεντάκη και ο τελευταίος τον ανέτρεψε, για να στήσει τη μπάλα στα 11 μέτρα ο «παθών» και να γράψει το 3-0.

Αυτό το σκηνικό συνεχίστηκε και στο β΄ ημίχρονο, παρά την αντικατάσταση του Ιντέγε, που αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού, ήρθε ο Λάρσον να «χορέψει» την άμυνα των φιλοξενούμενων και την κατάλληλη στιγμή να πασάρει στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Βόλου για το 4-0.

Άρης (Μ. Ένινγκ): Κουέστα, Ροζ, Βέλεθ (68΄Αμπού Μπα), Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα (68’ Μπακούτσης), Τόνσο, Γκάμα, Λάρσον, Φετφατζίδης, Ιντέγε (56΄Μαρτίνες).

ΝΠΣ Βόλος (Χ. Φεράντο): Γκαραβέλης, Φεράρι, Τσίκα (73’ Μήτογλου), Διαμαντής, Ντεντάκης, Μαξ, Μπαλογιάννης, Τόρες (65’ Λύρατζης), Μουνίθ (68΄Κυζιρίδης), Τσαούσης, Μάντζης.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sfina.gr