Λημνιός: «Γιατί αφιέρωσα το γκολ μου στον Πέλκα»

0
268

Ο Δημήτρης Λημνιός και ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησαν στην κάμερα της Nova μετά το τέλος του αγώνα

Δημήτρης κερνούσε, Δημήτρης έπινε στη σημερινή νίκη του ΠΑΟΚ επί του Βόλου και οι δύο πρωταγωνιστές της αναμέτρησης μίλησαν στην κάμερα της Nova.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αφιέρωσε το γκολ του στον Δημήτρη Πέλκα που έχει τα γενέθλιά του ενώ ο Δημήτρη Γιαννούλης αποθέωσε τον Λημνιό που σκόραρε με κεφαλιά.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Λημνιός για το τι είπε στον Πέλκα όταν σκόραρε: «Του είπα πως αυτό το γκολ είναι δικό του και του το αφιέρωσα για τα γενέθλιά του».

Λημνιός για Γιαννούλη-Πέλκα: «Σκοράραμε οι δύο και ο ένας έδωσε ασίστ, το χαρήκαμε πολύ και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Βόλο για τον τρόπο που έπαιξε».

Λημνιός για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην κορυφή: «Κοιτάμε την ομάδα μας, δεν ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες, αφομοιώσαμε το σύστημα του προπονητή, υπήρχε μια γκρίνια στην αρχή γιατί δεν παίζαμε τόσο καλά, χρειάζεται χρόνο ο προπονητής, πλέον η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, δημιουργεί πολλές τελικές».

Λημνιός για το γεγονός πως σκόραρε στην γενέτειρά του: «Ηρθαν συγγενείς μου, η οικογένειά μου, το σπίτι μου είναι πολύ κοντά από εδώ, νιώθω πως τους έκανα περήφανους. Χαίρομαι που ο Βόλος έχει ομάδα στην Α Εθνική και χαίρομαι που έκανα στην πόλη μου μια τέτοια καλή εμφάνιση, την πρώτη μου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στον Βόλο».

Γιαννούλης για τη νίκη: «Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, ο Λημνιός έβαλε γκολ με κεφαλιά, κάτι απίστευτο, επίσης, κέρδισε το πέναλτι ο Λημνιός πάλι απίστευτο. Ηταν σημαντικό που κερδίσαμε».

Γιαννούλης για το αν η νίκη ήταν το καλύτερο δώρο για την γιορτή του: «Ηταν το καλύτερο δώρο για εμάς να πρωταγωνιστήσουμε, ήταν δώρο για τους φιλάθλους μας, θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Γιαννούλης για το αν είναι ο Πέλκας καλύτερος ποδοσφαιριστής, τραγουδιστής, ή σχολιαστής: «Είναι καλύτερος στις περιγραφές και θέλω να το κάνει εδώ μπροστά σε όλους».

 

 

ΠΗΓΗ: metrosport.gr