Νοκ-άουτ από τον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός!

0
305

Ο Προμηθέας Πατρών του Μάκη Γιατρά μετά από μια ψυχωμένη εμφάνιση κέρδισε με 81-79 τον Παναθηναϊκό για να πάρει την πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετικά άστοχοι με τον Προμηθέα να έχει εγκλωβίσει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο 5 εναντίον 5 ενώ όταν η άμυνα γύρισε σε ζώνη η ομάδα της Πάτρας έδωσε ρεσιτάλ αμυντικής λειτουργίας.

Ο Προμηθέας με την ώρα να περνάει βρήκε λύσεις και στο επιθετικό κομμάτι του ματς με τον Λάνγκστον Χολ να δείχνει και πάλι τις ηγετικές του ικανότητες στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός σούταρε συνολικά με 8/31 τρίποντα ενώ ο Νικ Καλάθης μπορεί να είχε σε όλο το παιχνίδι 1/7 αλλά όταν η μπάλα έκαιγε έβαλε δύο συνεχόμενα τρίποντα για να φέρει το ματς στα ίσα.

Εκεί ο Χολ με ένα τρομερό circus shot κατάφερε να δώσει προβάδισμα 2 πόντων στον Προμηθέα ενώ έκοψε και τον Καλάθη στο σουτ που προσπάθησε να κάνει στον εναπομείναντα χρόνο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 81-79.

Με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού οι Πατρινοί πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδα μαζί με ΑΕΚ, Περιστέρι και Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Προμηθέας Πάτρας(Γιατράς): Χολ 15 (1), Μπαμπ 6 (2), Λίποβι 5 (1), Αγραβάνης 15 (3), Κασελάκης, Κατσίβελης, Φίλερ 9 (1), Ρόμπινσον 10, Μπόγρης 6, Έλις 15

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Τόμας 14 (3), Ράις 3 (1), Παπαγιάννης 8, Παπαπέτρου 10 (1), Παππάς 2, Βουγιούκας 2, Τζόνσον 6, Φρεντέτ 4, Καλάθης 23 (3), Γουάιλι 3, Μήτογλου 2, Μπεντίλ 2.

 

 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr