Ο Ολυμπιακός πάτησε φρένο στα 4 γκολ η ΑΕΚ μένει 3η και ο Παναθηναϊκός είναι… επτάψυχος

0
311

Ο Ολυμπιακός στο άδειο Καραϊσκάκη καθάρισε με 4-1 την ΑΕΛ και έμεινε -έστω και προσωρινά- μόνος στην κορυφής της Λίγκας.

Τρίτο σερί ματς που είναι εκπληκτικό στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα του Μαρτίνς -ίσως το καλύτερο φετινό-, που όπως και στην Τρίπολη, πέτυχε τέσσερα γκολ μέχρι την ανάπαυλα, έχοντας δημιουργήσει 15 τελικές στο πρώτο 45λεπτο.

H ΑΕΚ μένει στην 3η θέση της βαθμολογίας μετά τη 15η αγωνιστική της Super League στο τέλος του 2019 κερδίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης με 2-1 στο ΟΑΚΑ και με σκόρερ τους Μάνταλο (6΄ πέναλτι) και Λιβάγια (46΄), ενώ μείωσαν οι φιλοξενούμενουι με τον Λουϊς Φερνάντεθ στο 79΄.

Το τράβηγμα του Ματρικάρντι στον Ολιβέιρα έγινε αντιληπτό μέσω VAR κι έτσι η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με το πέναλτι του Μάνταλου (6΄).

Ακόμα πιο νωρίς με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου, μόλις στα 50 πρώτα δευτερόλεπτα , πέτυχε το 2-0. Ο Κρίστιτσιτς είναι ηέκπληξη των τελευταίων. Αγωνιστικών.

Ο Παναθηναϊκός στην Κρήτη ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ και αν και έμεινε πίσω στο σκορ και με παίκτη λιγότερο για σχεδόν 25λεπτά έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την Κρήτη.

 

 

ΠΗΓΗ: paron.gr