Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 2-0: Επιστροφή στην κανονικότητα!

0
315

Το δικό του εντυπωσιακό σερί συνεχίζει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ρίχνοντας στη δεύτερη θέση του νταμπλούχους Ελλάδος.

Το «τριφύλλι» ήταν καλύτερο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να ανοίξει το σκορ με πέναλτι του Μακέντα στο 49’, από ανατροπή του Δώνη από τον Ίνγκασον, με τον Ιταλό να επιστρέφει στα γκολ μετά από δύο ματς, φτάνοντας πλέον οκτώ.

Ενώ ο Χατζηγιοβάνης βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, παίρνοντας το «δώρο» του Ίνγκασον και διαμορφώνοντας από το 56ο λεπτό το τελικό σκορ, καθώς οι Θεσσαλονικείς ήθελαν αλλά… δεν μπορούσαν σήμερα, πέραν κάποιων… εξάρσεων λόγω της ποιότητάς τους…

Πλέον, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, ο Παναθηναϊκός παραμένει μόνος τέταρτος, έχοντας 37 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να μένει στους 52 πόντους και την δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στο –από τον πρώτο Ολυμπιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης (71’ Ανουάρ), Νάγκι, Ζαχίντ (83’ Μπουζούκης), Χατζηγιοβάνης (77’ Νούνες), Μακέντα.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Εσίτι (60’ Μπίσεσβαρ), Μαουρίσιο, Λημνιός, Μίσιτς, Βεϊρίνια (71’ Πέλκας), Σφιντέρσκι (70’ Άκπομ).

Διαιτητής: Αλιγιάρ Αγκάγιεφ (Αζερπαϊτζάν).
Διαιτητής VAR: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

 

 

ΠΗΓΗ: thepressroom.gr