Super League: Νίκη με ανατροπή για τον Βόλο, 2-1 τον Πανιώνιο

0
309

ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΡΕΡ Ο ΤΣΟΚΑΝΗΣ

Νίκη με ανατροπή στο 87 πήρε ο Βόλος απέναντι στον Πανιώνιο για την 14η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ στο 27 με τέρμα του Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ωστόσο με 2 γκολ στο β΄ημίχρονο κατάφεραν και έφεραν τα πάνω κάτω στην αναμέτρηση και πήραν τελικά το πολύτιμο τρίποντο ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το έναυσμα για την ανατροπή έδωσε ο Μουνίθ στο 74 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο έκανε ο Ευαγγέλου, ο οποίος λίγο αργότερα (83 αποβλήθηκε από την αναμέτρηση. Το τελικό 2-1 έκανε ο Τσοκάνης με κεφαλιά τα τελευταία λεπτά τους ματς και συγκεκριμένα στο 87 με κεφαλιά.

Super

Τα highlights του αγώνα

3 Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Αραμπούλι έβγαλε τον Οικονομίδη σε θέση βολής μέσα στην περιοχή, πλασέ του τελευταίου ο Μελίσσας αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
11’ Ευθύβολο σουτ του Τόρες έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ.
27’ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση κόρνερ από πλευράς Πανιωνίου σύγχυση στα καρέ των γηπεδούχων, ο Τσίκα στην προσπάθειά του να διώξει στρώνει την μπάλα στον Εμμανουηλίδη κι αυτός με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα (0-1).
39’ Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Βόλο στο παιχνίδι. Σέντρα του Ντεντάκη κεφαλιά του Μάντζη, ο Μαλέρμπ εκτινάσσεται στη δεξιά πλευρά και διώχνει σε κόρνερ.
42’ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Κεφαλιά του Κόρμπου έπειτα από κόρνερ ο Μελίσσας διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
53’ Ακίνδυνο σουτ του Τόρες η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Μαλέρμπ και ο Λυμπεράκης έδιωξε προ της γραμμής.
55’ Τεράστια ευκαιρία για τον Βόλο. Σέντρα από τα δεξιά η μπάλα κατέληξε στον ξεμαρκάριστο Μάντζη, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
59’ Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Πλασέ του Μουνίθ μέσα από την περιοχή ο Μαλέρμπι διώχνει σωτήρια με το πόδι σε κόρνερ.
73’ Πέναλτι για τον Βόλο έπειτα από μαρκάρισμα του Ευαγγέλου στον Μάντζη σε διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτελεί εύστοχα ο Μουνίθ και ισοφαρίζει (1-1). Ο Ευαγγέλου, όπως φάνηκε στο ριπλέι, βρήκε τον Μάντζη στο πίσω μέρος του ποδιού στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, ο Παπαδόπουλος πήγε στο VAR και έπειτα από τον έλεγχο της φάσης έδειξε την άσπρη βούλα
78’ «Κεραυνός» του Μουνίθ ο Μαλέρμπι ενστικτωδώς διώχνει σε κόρνερ.
87’ Σέντρα του Ντεντάκη ο Τσοκάνης με κεφαλιά νικάει τον Μαλέρμπ (2-1).

Οι συνθέσεις:

Βόλος (Βίκτορ Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος (26′ Διαμαντής), Τσίκα, Φεράρι, Τσοκάνης, Μαξ, Τόρες, Ζοάο (82′ Τσαούσης), Μουνίθ, Μάντζης (92′ Λύραντζης)

Πανιώνιος (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (63′ Ρέντζας), Παπανικολάου (82′ Μιλόγεβιτς), Άρτσε (70′ Τσιλούλης), Αραμπούλι

 

 

 

ΠΗΓΗ: thessaliatv.gr