Τα επόμενα βήματα για το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια

0
331

Η συνάντηση ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον Λευτέρη Αυγενάκη έδειξε ξανά πως υπάρχει αρχική συμφωνία ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πολιτεία για το κλειστό στα Άνω Λιόσια, με την κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να περιμένει το τελικό… σύνθημα των ανθρώπων της κυβέρνησης για το νέο της γήπεδο.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα για την κατασκευή του κλειστού και έχει ήδη στα χέρια της όλες τις απαραίτητες μελέτες που θα οδηγήσουν στη μετατροπή του γηπέδου της πάλης σε γήπεδο μπάσκετ.

«Εμείς είμαστε σε όλα έτοιμοι και περιμένουμε την Πολιτεία», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την έξοδό του από το γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού ο ιδιοκτήτης της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, με την πλευρά της κυβέρνησης να περιμένει λίγο, ώστε να δει όλες τις παραμέτρους και να εξετάσει όλα τα δεδομένα προτού δώσει την τελικά άδεια στην Ένωση.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως οι κιτρινόμαυροι παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι για τον στόχο του Ιανουαρίου, αν και δεν αποκλείεται τελικά η μετακόμιση και η είσοδος της ομάδας στο νέο της γήπεδο ίσως πάρει μία μικρή παράταση.

 

ΠΗΓΗ: kontranews.gr