Τεράστια κίνηση Αγγελόπουλων – Θυμίζει Σπανούλη – Παίζει και Ντιλέινι – “Χάμιλτον” αντί Μιλουτίνοφ!

0
331

Πάνω από 1 εκατ. δολάρια. Παλιά “καψούρα”. Καμία σχέση με Μπλατ.

Δεν πέρασε στα ψιλά, αλλά δεν έγινε και πολύ μεγάλος ντόρος για τη μεταγραφή του Ντουάιτ Μπάικς στον Ολυμπιακό. Το τονίζουμε αυτό, γιατί πρόκειται για τεράστια κίνηση. Πρόκειται για έναν παίκτη που το καλοκαίρι στοιχίζει πάνω από 1 εκατ. δολάρια για συμφωνία ενός έτους. Άλλωστε έπαιρνε αρκετά περισσότερα στο πρωτάθλημα της Κίνας που έπαιζε μέχρι πρότινος.

Είναι ένας γκαρντ που έχει παίξει σε φημισμένες ομάδες του ΝΒΑ, όπως τους Λέικερς, και επιπλέον έχει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, έχοντας παίξει και στη Βαλένθια. Πριν από μερικά χρόνια τον ήθελε και πάλι ο Ολυμπιακός, χωρίς, όμως, να μπορέσει να τον πάρει.

Ο Μπάικς είναι ένας κόμπο-γκαρντ με δυνατή προσωπικότητα, στο στυλ του Σπανούλη. Δεν γίνεται ο λόγος για την αξία τους, παρά μόνο για το στυλ τους. Και όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, η συμφωνία είναι για 1,5 χρόνο, άρα ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον υπολογίζει κανονικά για την επόμενη χρονιά.

Θα έχει στα γκαρντ τον Σπανούλη, τον Μπάικς, τον Κόνιαρη και ακόμη δύο. Ο ένας από τους δύο θα είναι κι αυτός ακριβός σαν τον Μπάικς. Θα είναι κάποιος παίκτης από την Κίνα ή κάποιος που θα έχει κάνει break out σεζόν όχι στην Ευρωλίγκα, αλλά στο Eurocup ή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί, όμως, να είναι και κάποιος σαν τον Ντιλέινι, ο οποίος δεν περνάει σούπερ στην Μπαρτσελόνα.

Είναι, όμως, νωρίς ακόμη για το καλοκαίρι. Σίγουρα, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα είναι πολύ πιο ορθόδοξος μπασκετικά σε σχέση με αυτό που ήταν πριν εμφανιστεί ο Μπαρτζώκας και όταν είχε την ομάδα στα χέρια του ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Φεύγοντας και ο Μιλουτίνοφ για την ΤΣΣΚΑ, θα αποκτηθούν το καλοκαίρι και δύο πολύ καλοί ψηλοί στο στιλ του Χάμιλτον, ο οποίος διαπρέπει με τη Νταρουσάφακα.

 

 

 

ΠΗΓΗ: sportdog.gr