Ισόπαλοι και… ευχαριστημένοι Αστέρας Τρίπολης-Αρης

0
339

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 έμειναν Αστέρας Τρίπολης-Αρης για την 23η αγωνιστική της Super League 1.

Oι φιλοξενούμενοι μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν στο 13’ με κοντινή κεφαλιά του Βέλεθ, μετά από κόρνερ του Φετφατζίδη.

Ο Αρης έλεγχε το παιχνίδι, αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε στο 26’. Μετά από σέντρα του Ιγκλέσιας, η μπάλα κόντραρε στον Μπαράλες και στρώθηκε στον Μαρκ Φερνάντεθ για το 1-1.

Στο 57’ ο Ντιγκινί παραλίγο να σκοράρει, αλλά οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν την σέντρα του Λάρσον, ενώ στο 62’ ο Αρης απείλησε ξανά με σουτ του Φετφατζίδη, το οποίο μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε την στιγμή του στο 72’, καθώς το σουτ του Φερνάντεζ από πολύ καλή θέση κόντραρε πάνω στο Ρόοουζ.

Δεκατρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να πάρουν την πολύτιμη νίκη, με τον Μαρκ Φερνάντεθ αλλά ο  Κουέστα απέκρουσε σε κόρνερ.

Ο Αρης βρίσκεται στους 33 βαθμούς και στην 5η θέση, ενώ ο Αστέρας είναι στην 9η με 26.

Διαιτητής: Τσαμούρης (Πειραιά). Βοηθοί: Κωνστάντιος (Ευβοίας) – Βασιλόπουλος (Εβρου). 4ος διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: 40’ Μαρκ Φερνάντεθ, 64’ Μπαράλες, 80’ Ιγκλέσιας – 65’ Λάρσον, 71’ Γκάμα

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (64’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Ντέλετιτς, Μαρκ Φερνάντεθ (90+2’ Βαλιέντε), Κρέσπι (78’ Ριέρα), Μπαράλες.

Αρης (Μίκαελ Ενινγκ): Κουέστα, Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα (90’ Τόνσο), Φετφατζίδης, Λάρσον (90+2’ Σόουζα), Ντιγκινί (69’ Ντουρμισάι).

 

 

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr