Ο ALONSO ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗ FORMULA 1 ΤΟ 2021

0
285

Ο Fernando Alonso δήλωσε ότι οι αλλαγές στους κανονισμούς το 2021 ίσως είναι η ευκαιρία του να επιστρέψει στην Fomrula 1.

O Alonso βρίσκεται στην Μόντσα αυτό το τριήμερο, στην ομάδα της McLaren, και σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει  στην F1 το 2021.

Το να επιστρέφει το 2020 το απέκλεισε κατηγορηματικά, αφού έχει ήδη προγραμματίσει να κάνει cross-country αγώνες με την Toyota και το Hilux, ενώ παραμένει ανοιχτό και το ενδεχόμενο να τρέξει ξανά στοIndy 500 με την πλήρη συμμετοχή της McLaren στον θεσμό.

«Νομίζω ότι πρέπει να κανονίσω μερικά πράγματα εκτός Formula 1 που πρέπει να ολοκληρώσω,» δήλωσε ο Alonso στο Sky Sports όταν ρωτήθηκε για το αν θα επιστρέψει το 2020.

«Δεν έχουν τελειώσει ακόμα, όπως το Indy 500 και μερικά άλλα πράγματα. Και το 2021 με τους νέους κανονισμούς είναι ένας καλός συνδυασμός και ίσως μία διαφορετική Formula 1 από αυτή που βλέπουμε τώρα.

«Πιστεύω ότι οι λόγοι που έφυγα από την Formula 1 στο τέλος της προηγούμενης σεζόν υπάρχουν ακόμα, με μία ομάδα να κυριαρχεί και οι αγώνες να είναι αρκετά προβλέψιμοι, αλλά το 2021 αυτά ίσως αλλάξουν και ίσως προκύψει μία καλή ευκαιρία εκεί.»

 

ΠΗΓΗ: totalracing.gr