Ο Lando Norris χτυπούσε το κεφάλι του ύστερα από μερικά «χαζά λάθη» που έκανε κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων για το Grand Prix της Σιγκαπούρης, περιγράφοντας τον εαυτό του ως «χαζό».

0
296

Το να καταταγείς 10ος στον παρθενικό σου αγώνα στην πίστα πόλης της Marina Bay δεν είναι κάτι το αμελητέο. Ο Norris όμως νιώθει πως ο χειρότερος εχθρός του ήταν ο εαυτός του κατά τις κατατακτήριες.

Ο teammate του στη McLaren, Carlos Sainz, θα εκκινήσει από την 7η θέση του grid και ο Βρετανός rookie πιστεύει πως είχε μια καλή ευκαιρία να πλασαριστεί καλύτερα από τον Ισπανό.

«Ήταν πολύ ωραίο το συναίσθημα. Στο Q1 τα πήγα καλά, στο Q2 πολύ καλά», σχολίασε ο νεαρός οδηγός. «Ήμουν ικανοποιημένος και είχα αυτοπεποίθηση, δεν αλλάξαμε τίποτα στο μονοθέσιο, πραγματικά. Στην τελευταία μου προσπάθεια στο Q3 δεν ζέστανα τα ελαστικά όσο θα ήθελα και ίσως ήμουν λίγο πιο κοντά απ΄ ότι έπρεπε από το προπορευόμενο μονοθέσιο».

«Δεν είχα έτσι την αυτοπεποίθηση ώστε να πιέσω τόσο όσο στο Q2. Τότε, άρχισα λίγο να τα χάνω στο κεφάλι μου, στον μεσαίο τομέα της πίστας. Τα πράγματα πήγαν άσχημα, πολύ άσχημα και έχασα χρόνο προσπαθώντας να ανακάμψω από αυτό επειδή είμαι χαζός».

«Όλα πήγαιναν πολύ καλά. Νομίζω πως μπορώ να είμαι ικανοποιημένος με το Q1 και το Q2. Όμως αυτό που μετρά δε με άφησε πολύ ικανοποιημένο (Q3). Ήταν απλά χαζά λάθη, βασικά».

«Μέχρι τη μέση της διαδρομής, έκανα πολύ παρόμοιο γύρο με αυτόν του Q2. Τότε έκανα ένα λάθος, αρκετά μεγάλο λάθος, το οποίο πιθανώς δεν έχω ξανακάνει στο παρελθόν. Απλά δεν κατέβασα τόσες ταχύτητες όσες θα έπρεπε να είχα κάνει. Έτσι, έχασα το πίσω μέρος και είχα κακή έξοδο και σπινιάρισμα».

«Προσπάθησα να επανορθώσω γι’ αυτό, όμως τα πίσω ελαστικά ανέβασαν αρκετή θερμοκρασία και από τότε απλά τα πράγματα κύλισαν αρνητικά μέχρι το τέλος του γύρου. Όσο κακός κι αν ήταν ο γύρος μου στο Q3, αυτός του Q2 ήταν και υπάρχει γενικά αυτοπεποίθηση πως μπορώ να τα πάω καλά. Έτσι, είμαι ικανοποιημένος με αυτό. Νομίζω πως είμαι ικανοποιημένος με αυτόν (τον γύρο), δεν τον έκανα όμως όταν έπρεπε».

 

ΠΗΓΗ: f1fan.gr